Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ONDERWIJS

Uitgelicht
Bekijk alle berichten

Een kaarsje voor Jayme

20 mei 2020
Het is het slechtst denkbare scenario: je kind is levensbedreigend ziek. Er is een medicijn, maar de kosten daarvan bedragen maar liefst 1,9 miljoen euro. Wat doe je dan?
Verder lezen ›

We mogen weer!

18 mei 2020
Maandag 11 mei gingen al onze basisscholen weer van start. Leerlingen, ouders, leerkrachten: iedereen was blij dat de deuren weer open mochten!
Verder lezen ›

Koninklijk bezoek voor basisschool De Fontein

16 april 2020 - Lucas Onderwijs
Woensdag 15 april bracht koning Willem-Alexander een bezoek aan basisschool De Fontein om te kijken hoe leraren, leerlingen en hun ouders omgaan met lesgeven en les krijgen via de computer als gevolg van de coronacrisis. De koning toonde zich onder de indruk van hoe leraren, ouders en kinderen zich door de nieuwe situatie slaan.
Verder lezen ›

Scholen

46
Basisscholen
7
Speciaal (basis)onderwijs & expertisecentra
26
Locaties voor voortgezet onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de Christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.

Vacatures
Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Bekijk alle vacatures

Afdelingsleider mavo ISW Hoogeland

uur per week
ISW Hoogeland is met ingang van het nieuwe schooljaar 2020-2021 op zoek naar een afdelingsleider mavo voor 0,8 - 1,0 fte.

 

Docent Engels Stanislascollege Krakeelpolderweg

uur per week
Stanislascollege Krakeelpolderweg is met ingang van het nieuwe schooljaar 2020-2021 op zoek naar een docent Engels (2e graads) voor 0,35 fte.

Leerkracht groep 3/4 Prins Mauritsschool

uur per week
De Prins Mauritsschool zoekt met ingang van 01-08-2020 naar een groepsleerkracht voor groep 3/4 voor 40 uur.

Bij goed functioneren is er binnen drie maanden uitzicht op een vaste aanstelling.

Leerkracht groep 8 Basisschool Paschalis

uur per week
Het team van basisschool Paschalis is op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 8 met ingang van het nieuwe schooljaar 2020-2021 voor 40 uur (fulltime).

Werken bij Lucas

Lucas Onderwijs ziet haar medewerkers als de sleutel tot de kwaliteit van het onderwijs op haar scholen. Gezamenlijk streven we naar aantrekkelijke en inspirerende scholen om in te werken. Met een cultuur gericht op ontwikkeling, kennisdeling en professionaliteit, biedt Lucas Onderwijs ruimte voor groei, zelfontplooiing en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat we met plezier ons onderwijs elke dag een beetje mooier maken!

Lucas Academie

14
sep

Professionaliseringsprogramma Passend onderwijs 2020-2021

maandag 14 september 2020
Samen met SPPOH bieden we diverse professionaliserings activiteiten aan voor leraren, IB-ers en schoolleiders in het primair onderwijs. 

 
Verder lezen ›

16
sep

Ontwerpend en onderzoekend leren (OOL)

woensdag 16 september 2020
Ook aankomend schooljaar kun je je als leerkracht weer verder ontwikkelen en professionaliseren op het gebied van Ontwerpend en Onderzoekend Leren (OOL). Door deel te nemen aan inhoudelijke projecten kun je opgedane kennis en vaardigheden tijdens de (indien nodig online) bijeenkomsten direct toepassen in je eigen klas.

 

In samenwerking met Wetenschapsknooppunt TU Delft bieden we gedurende dit schooljaar drie inhoudelijke projecten: ‘Ontwerp een buitenles’, ‘Biomedisch ontwerpen’ en ‘Daar zit muziek in’.
Verder lezen ›

23
sep

Training Leren coachen en begeleiden

woensdag 23 september 2020
Wil jij deskundig leren coachen? Dan is deze training wat voor jou. Je leert in deze training de eerste praktische vaardigheden die je nodig hebt om deskundig te coachen. Je leert onder begeleiding van een professionele coach -José Voorham- de kneepjes van het van het coachingsvak.
Verder lezen ›
29
sep

Themaconferentie: De administratieve alleskunner 2020

dinsdag 29 september 2020
Als administratieve professional, of secretaresse in het po, vo of op het bestuurskantoor ben je een echte alleskunner. Hoe zorg je voor je eigen groei en ontwikkeling als professional? Laat je verrassen tijdens de themaconferentie: De administratieve alleskunner 2020.
Verder lezen ›
1
okt

Supervisie voor coaches

donderdag 01 oktober 2020
De Lucas Academie organiseert supervisiebijeenkomsten voor coaches. Zo maken we gebruik van elkaars deskundigheid bij het coachen en begeleiden van collega’s in de school. De kern van het supervisietraject is de casusbehandeling van de deelnemers.
Verder lezen ›