Stichting voor bijzonder primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
LUCAS ONDERWIJS

Uitgelicht
Bekijk alle berichten

Doe mee met de Open Schoolweek

14 oktober 2019 - Lucas Onderwijs
Denk jij na over een baan in het basisonderwijs, maar twijfel je nog? Wil je graag eens een dag meekijken op een basisschool en ervaren hoe werken in het onderwijs kan zijn? Doe in de week van 28 oktober mee met de Open Schoolweek en maak een afspraak met een van onze scholen!
Verder lezen ›

Aangepaste openingstijden tijdens herfstvakantie

14 oktober 2019 - Lucas Onderwijs
De herfstvakantie staat voor de deur. Van maandag 21 tot vrijdag 25 oktober zijn de scholen gesloten. Ook Lucas Onderwijs heeft deze dagen aangepaste openingstijden. Bij de receptie is dagelijks van 08.00 tot 12.00 uur iemand aanwezig. Vanaf 12.00 uur ’s middags zijn de afdelingen telefonisch bereikbaar.
Verder lezen ›

Klimaatscholier Sara in New York voor UN Climate Change Summit

09 oktober 2019 - Lucas Onderwijs
Van 20 tot en met 25 september 2019 maakte Sara deel uit van de Nederlandse delegatie bij de klimaatconferentie van de Verenigde Naties (UN Climate Change Summit). Samen met onder andere minister-president Mark Rutte en minister Sigrid Kaag, reisde Sara af naar New York. Hier maakte zij zich hard voor een grotere betrokkenheid van jongeren bij het klimaatbeleid.
Verder lezen ›

Scholen

46
Basisscholen
7
Speciaal (basis)onderwijs & expertisecentra
25
Locaties voor voortgezet onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de Christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.

Vacatures
Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Bekijk alle vacatures

Leerkracht midden- en bovenbouw met ingang van schooljaar 2019-2020 voor basisschool Jeroen

40 uur per week
Basisschool Jeroen zoekt een groepsleerkracht voor de midden- en bovenbouw!

Met ingang van schooljaar 2019-2020, 0,6 - 1,0 fte.

Leerkracht voor de midden- of bovenbouw die uitdaging ziet in een nieuw onderwijsconcept voor basisschool De Toermalijn

23 uur per week
Heb je al 10 standaard vacatures gelezen van scholen in de buurt?
Lees dan deze toffe vacature en we ontmoeten jou graag!

Basisschool Toermalijn zoekt na de kerstvakantie een collega voor de midden- of bovenbouw voor 23 uur per week op maandag, dinsdag en woensdag, die uitdaging ziet in een nieuw onderwijsconcept.

Leerkracht groep 3 met ingang van schooljaar 2019-2020 voor basisschool Jeroen

24-40 uur per week
Basisschool Jeroen zoekt een groepsleerkracht voor groep 3!

Met ingang van schooljaar 2019-2020, 0,6 - 1,0 fte.

Leerkracht die ons leerjaarteam in leerjaar 7 compleet wil maken met ingang van schooljaar 2019-2020 voor De Regenboog

uur per week
Rkbs De Regenboog zoekt met ingang van het schooljaar 2019/2020 een leerkracht die ons leerjaarteam in leerjaar 7 compleet wil maken.

Werken bij Lucas

Lucas Onderwijs ziet haar medewerkers als de sleutel tot de kwaliteit van het onderwijs op haar scholen. Gezamenlijk streven we naar aantrekkelijke en inspirerende scholen om in te werken. Met een cultuur gericht op ontwikkeling, kennisdeling en professionaliteit, biedt Lucas Onderwijs ruimte voor groei, zelfontplooiing en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat we met plezier ons onderwijs elke dag een beetje mooier maken!

Lucas Academie

29
okt

Communiceren kun je leren

dinsdag 29 oktober 2019
Als administratieve professional zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt op school. Je hebt een directe relatie met de leerlingen, ouders en collega's. Je bent het eerste contactpunt en daardoor het visitekaartje van de school. Jij hoort als eerste de wensen en klachten van leerlingen, ouders of collega’s. Hoe reageer je op deze vaak emotionele boodschap en hoe breng je een lastige boodschap op een goede manier over? 
Verder lezen ›
30
okt

Kijk je Rijk: Talent ben je zelf! op het Stanislas PrO

woensdag 30 oktober 2019
Veel leerlingen gaan na de opleiding praktijkonderwijs aan het werk. Ze worden daarom zo goed mogelijk voorbereid op het uitoefenen van werkzaamheden op de arbeidsmarkt en krijgen de mogelijkheid om tijdens stages in de praktijk te leren. Ben je benieuwd hoe het onderwijs is ingericht in het praktijkonderwijs? Kom dan 30 oktober naar Stanislas PrO!
Verder lezen ›
30
okt

IB bijeenkomst “Esis dashboard mijn groep”

woensdag 30 oktober 2019
Met de komst van het nieuwe dashboard in Esis hebben leerkrachten de beschikking over een uitgebreid groepsoverzicht met heel veel data van de groep. Voor de IB-er is het mogelijk om alle groepen (en instructiegroepen) in beeld te krijgen en dat heeft veel voordelen.
Verder lezen ›
11
nov

Intervisie Startende schoolleiders po

maandag 11 november 2019
Een aantal keer per jaar komen startende schoolleiders uit het primair onderwijs bij elkaar om op professionele wijze ervaringen uit te wisselen en vraagstukken vanuit de dagelijkse praktijk met elkaar te beantwoorden.
Verder lezen ›
12
nov

Kijk je Rijk: Groepsdoorbroken werken op het Kindcentrum Snijders

dinsdag 12 november 2019
Het kindcentrum Snijders staat bekend om de visie: Natuurlijk leren. Een onderdeel van Natuurlijk leren is groepsdoorbroken werken. Ben jij benieuwd hoe de Snijdersschool groepsdoorbroken werken inzet? En hoe zij leerlingen begeleiden bij het vinden van een manier van leren dat bij de leerling past? Kom dan naar de Kijk je rijk op het Kindcentrum Snijders!
Verder lezen ›